We zijn gescheiden!

The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
We zijn gescheiden!
/

Welkom bij the Wellbeing Workplace podcast. 

Stap met ons in de wereld van welzijn. Of het nu fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel is, en zowel op het werk als daarbuiten – jouw wellbeing kan werkelijk het verschil maken. Samen onderzoeken we alle ins en outs over wellbeing en delen we persoonlijke verhalen.  Luister mee en start vandaag nog jouw reis naar een leven vol betekenis en vitaliteit. Voor een leven vol leven.

In deze aflevering onthullen we alles over onze ‘scheiding’, maar niet op de manier die je misschien denkt. We verkennen namelijk de wereld van ‘sleep divorce’ en duiken in de historische en culturele redenen waarom apart slapen niet zo vreemd is als het klinkt. Heeft het slapen in aparte bedden echt invloed op de kwaliteit van slaap en de relatie zelf? Kom erachter waarom we ‘gescheiden’ zijn en of dit ook iets voor jou zou kunnen zijn

Luister mee en laat je inspireren!

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht