We're on a mission to maximize wellbeing

Ben je leidinggevende, HR professional of manager van een middelgrote tot grote organisatie? 

Wij zijn er voor jou om je de tools te geven om de mentale gezondheid, vitaliteit en bevlogenheid van jouw collega’s zelf te verhogen met wetenschappelijk bewezen psychologische interventies. Waardoor je burn-outs voorkomt, stress verlaagd en werkgeluk verhoogd. Zodat je in no-time werkt met happy, healthy en betrokken medewerkers.

Voor meer werkgeluk en beter resultaat.

Gezien in...

Wie zijn wij?

Wij zijn Jop Haverkamp (1985) en Mariska Fissette (1986) oprichters van The Wellbeing Workplace. We zijn jarenlang opgeleid door de beste opleiders ter wereld. En hebben sinds 2012 een helder doel met onze ondernemingen: Het verhogen van welzijn van individuen, teams en organisaties om jou en de ander te helpen om impact te maken. 

Daarvoor werken we graag nauw en langdurig samen, zodat we elkaar echt leren kennen. We zorgen altijd voor een warme koffie, een fijne wandeling in de natuur of een gezellige borrel.

Mariska Fissette
Psycholoog (MSc.) coach, gedragstrainer, spreker, trotse moeder, BSc.in de Psychologie van de Arbeid & Gezondheid in Organisaties, en auteur van 'de Work-Life Revolutie'

Mariska leerde al vroeg om haar eigen pad te volgen en Wellbeing centraal te stellen. Als tiener maakte ze mee dat haar moeder uitviel met een heftige burn-out omdat ze zoveel voor anderen zorgde en daarmee voorbij ging aan zichzelf. 

Mariska leerde dat het belangrijk is om ook liefde, energie en aandacht aan jezelf te geven – iets dat we vaak niet gewend zijn. Inmiddels heeft ze ruim duizend psychologen, managers en ondernemers gecoacht en opgeleid met als rode draad: Doen wat voor jou van betekenis is voor een waardevol leven. 

Ze doet graag aan zwemmen en yoga, heeft een liefde voor de stad Sydney, houdt van reizen, is trotse moeder van dochter Bo en is altijd wel bezig in drie verschillende boeken.

Jop Haverkamp
Leiderschapstrainer, ACT opleider & coach, Pain Reproccesing Therapeut

Jop werd al op jonge leeftijd geconfronteerd met het belang van mentale, fysieke en emotionele gezondheid. Sindsdien heeft hij dit onderwerp niet meer losgelaten en heeft hij zich hierin gespecialiseerd door tal van opleidingen. 

Naast ACT trainer/coach en leiderschapstrainer, begeleidt hij als therapeut mensen met chronische pijn naar een pijnvrij leven. Inmiddels heeft hij honderden mensen geholpen om ondanks tegenslagen en ander ongemak een vitaler, rijker en betekenisvoller leven te leiden. 

Hij start de dag graag met een koude douche of ijsbad, houdt van improvisatietheater en heeft een passie voor sportieve uitdagingen.

Jop gaat graag de bergen in voor huttentochten, en voegt dan het liefste een element van persoonlijke ontwikkeling toe.

 

Onze toolkit

Omdat wij constant onderzoek doen op het gebied van mentale, emotionele, fysieke en spirituele gezondheid, hebben we inmiddels een aardige rijkdom aan kennis en ervaring opgebouwd. Vanuit hier hebben we The Well-being Workplace Toolkit ontwikkeld van waaruit we onze programma’s ontwerpen. 

Een greep uit onze kennis en ervaring:

Onze visie

Wij zien well-being als een ideale staat van zijn, waarin lichaam, geest en spirit op elkaar zijn afgestemd. Waarin men zich bewust verbonden voelt met zichzelf en de omgeving. Wij geloven dat je vanuit deze staat van zijn, de al aanwezige potentie zich kan gaan manifesteren waardoor je gaat doen waar je echt voor staat. Wij zien het als onze taak om de mens begeleiding te bieden om well-being te verhogen waardoor betere keuzes worden gemaakt. Well-being leads to well-doing.

Celebrate
Wonder
Curiosity. Creativity. Remarkable.

Verwondert zijn is de meest waardevolle emotie die we hebben. We zijn gecommitteerd om een exceptionele ervaring te creeren die medewerkers doen laten verwonderen. We zijn creatief en gemotiveerd en streven altijd om nieuwe ideeen te verbinden met de realiteit van het werk. Simpel gezegd. Wij bestaan om wondervolle ervaringen te maken die aansluiten bij wat er nodig is op het begied van well-being.

Inspire
Movement
Balance. Connection. Emotion.

We mogen terugkeren naar de diversiteit van beweging dat ons heeft geholpen om te evolueren naar de prachtige wezens die wij vandaag zijn. Beweging is niet alleen maar voorwaarts gaan, maar ook terugwaarts of zijwaarts. Het leert ons de waarde van stilte en reflectie. Wellbeing kost tijd, moeite en oefening, daarom is het van belang om te blijven bewegen. Zodat we van binnen stil worden.

Support
Play
Fun. Joy. Kindness.

We vinden het belangrijk om plezier te hebben tijdens het werk. We creeren een speeltuin waarin je kan leren. En we zoeken en vinden altijd momenten in onze programma’s om plezier te beleven. We zijn aardig, eerlijk en blijven bescheiden wie er ook wint. We zijn vrolijk en niet bang om onszelf voor gek te zetten. En we houden ervan om te lachen – het maakt ons werk zoveel leuker.

Drive
Impact
Living fully. Flourishing.

We zijn dankbaar dat we deel uitmaken van een beweging die de status quo durft uit te dagen. Deze kans pakken we aan om zo optimaal mogelijk voor onszelf te zorgen en anderen te ondersteunen ditzelfde te doen. We proberen nieuwe dingen, we dagen het conventionele uit en we zijn niet bang om te falen. Allemaal met als doel om betere wellbeing ervaringen te creeren die blijvende waarde heeft voor jou, je team, je organisatie en de planeet.

We keep our heads in the cloud and our feet on the ground

Wil jij ook minder onrust, druk en vermoeidheid voor jezelf en je collega's? En wil je meer werkgeluk en resultaat?