#1 Roger Kramer – Gouden tips om beter voor jezelf en je collega’s te zorgen

Gouden-tips-om-beter-voor-jezelf-en-je-collegas-te-zorgen-banner
The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
#1 Roger Kramer - Gouden tips om beter voor jezelf en je collega's te zorgen
/

In The Well-being Workplace podcast onderzoeken we hoe je beter voor jezelf en je collega’s kan zorgen op het werk. Voor meer mentale gezondheid, vitaliteit en meer welzijn.

In deze aflevering heb ik Roger Kramer te gast. Roger Kramer is een van de beste leiderschapstrainers die er is. Daarnaast is hij psycholoog, therapeut en coach waarin hij mensen helpt om zich bewust te worden van onbewuste processen. Daarnaast geeft hij lezingen over mens in werk en leven. Ik ga met hem in gesprek over wat in zijn ogen mentale gezondheid, vitaliteit en welzijn is en hoe je hier op kan sturen, voor zowel jezelf als je teamleden. Zodat je burnouts kan voorkomen, werkstress verlaagd en werkplezier verhoogd.

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht