Ervaringen als kersverse ouders – de work-life balans ligt overhoop – deel 2

The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
Ervaringen als kersverse ouders - de work-life balans ligt overhoop - deel 2
/

Welkom bij the Wellbeing Workplace podcast. 

Stap met ons in de wereld van welzijn. Of het nu fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel is, en zowel op het werk als daarbuiten – jouw wellbeing kan werkelijk het verschil maken. Samen onderzoeken we alle ins en outs over wellbeing en delen we persoonlijke verhalen.  Luister mee en start vandaag nog jouw reis naar een leven vol betekenis en vitaliteit. Voor een leven vol leven.

“Het worden van een ouder betekent niet alleen het verwelkomen van een nieuw leven, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in je eigen verhaal.”
Of beter gezegd, het schudt je hele work-life balans overhoop.

In deze tweede aflevering spreken we over de geboorte tot aan de eerste 9 maanden. We delen onze belevingen en bespreken onze verwonderingen, obstakels en overwinningen als kersverse ouders en de veranderingen die dit met zich meebrachten in onze work-life balans. 

Luister mee en ontdek alles over deze bijzondere transformatie en wat hierbij komt kijken.   

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht