De Work-Life Revolutie is dé leeservaring van dit jaar

De Work-Life Revolutie" was een game-changer voor mij: direct, praktisch en diepgaand. Het hoofdstuk over 'alleen-tijd nemen' was een eye-opener en inspireerde me om echt tijd voor mezelf te nemen. Voelt geweldig.
Mandy Franz
LinkedIn Top Voices: Future of Work
De Work-Life Revolutie voelde alsof het over mij ging. Het zette me aan tot nadenken en verandering. Het boek staat vol persoonlijke verhalen en tips. Een must-read als je meer uit je werk en je leven wilt halen.
Kirsten Dijkstra
GZ-psycholoog

Bestel jouw kopie hier:

De Work-Life Revolutie is voor jou als...

  • Je voelt dat externe verplichtingen en verwachtingen je sturen, en je wilt leren om vanuit je eigen waarden en verlangens te leven.

     

  • Je soms overweldigd voelt door de eisen van je dagelijkse leven en verlangt naar focus, rust en ‘alleen-tijd’.


  • Je op zoek bent naar diepere connecties en meer zelfliefde in zowel je professionele als persoonlijke leven.


  • Je het gevoel hebt dat je vastzit in je huidige routine en je zoekt naar handvatten voor psychologische vrijheid en empowerment.


  • Je gelooft dat je leven en werk kan veranderen met de juiste inzichten en tips, en je bent klaar om geïnspireerd te worden

Wat anderen zeggen

Bekend van

Een glimp van de Work-Life Revolutie

In “De Work-Life Revolutie” onthul ik de inzichten en technieken die mij geholpen hebben om in stressvolle en drukke tijden échte rust en geluk te vinden. Wil je ontdekken hoe je een betekenisvoller leven kunt leiden op jouw voorwaarden? Ga dan met mij op deze ontdekkingsreis.

We verkennen in dit boek thema’s als rust, zelfliefde en focus. Echter, je eigen pad bewandelen kan behoorlijk ongemakkelijk zijn. In dit hoofdstuk ontdek je waarom het zo uitdagend is om geluk te vinden en je eigen koers te varen.

In dit hoofdstuk kom je erachter hoe je jouw innerlijke kompas kunt volgen, ook als je te maken krijgt met flinke uitdagingen. Je ontdekt je innerlijke leider en nog zoveel meer fantastische tools om dit te kunnen doen.

Waar je aandacht gaat, daar gaat je energie. Herontdek de kunst van focus, zodat je efficiënter werkt en meer tijd hebt voor rust en zelfzorg.

Rust is geen zwakte, maar een krachtige bron van herstel en groei. Het is essentieel om afstand te nemen van de voortdurende druk van bezig zijn en succes behalen en dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom een heel hoofdstuk over dit prachtige thema.

In dit hoofdstuk nodig ik je uit om de kracht van alleen-tijd te (her)ontdekken en wat dit kan bieden voor je focus, creativiteit en werkgeluk. Alleen zijn is niet eenzaam. Het is waar je jezelf ontmoet, in al je glorie en kwetsbaarheid

In dit hoofdstuk duiken we in de wereld van emoties en het belang van er ruimte voor te maken. Wanneer je emoties omarmt, leef je rijker en authentieker. Negeer je ze, dan kom je sneller in stress en maak je niet altijd de beste keuzes. Emoties zijn geen vijanden; ze zijn kaarten naar onze diepste verlangens. Omarm ze, dans met ze, leer van ze. Hoe je dat doet? Daar krijg je hele praktische tools voor.

In dit deel gaan we in op het thema zelfliefde, waar het niet gaat om het streven naar perfectie, maar om acceptatie en balans. Leer omgaan met het gevoel van ‘niet goed genoeg’ te zijn en ontdek hoe deze zelfacceptatie je professionele en persoonlijke leven ten goede kan veranderen.

Diepe connecties ontstaan wanneer we onszelf laten zien, met al onze kwetsbaarheden en sterktes. In dit hoofdstuk leer je hoe je echte relaties kunt aangaan en versterken, terwijl je trouw blijft aan wie je werkelijk bent.

In ‘De Laatste Stop’ kijken we terug op de kernthema’s en deel ik mijn gedachten die kunnen helpen om als samenleving te verschuiven naar een betekenisvoller leven met een goede werk-privé balans voor iedereen

Lees over mijn persoonlijke reis tijdens het schrijven van dit boek en de prachtige wending die mijn leven nam met de komst van mijn lieve dochter, Bo Marie Jolie. Door haar komst kreeg ik direct de kans om de balans tussen werk en leven, waar ik zoveel over schreef, zelf opnieuw te vinden en vorm te geven.

Een moment om stil te staan en mijn dankbaarheid te uiten voor alle mooie mensen die me hebben geholpen dit boek tot leven te brengen.

Inclusief 9 audio-oefeningen

Lees je niet alleen graag over persoonlijke ontwikkeling, maar pas je het geleerde het liefste ook direct toe? Goed nieuws, want in het boek vind je QR codes die leiden naar visualisaties, meditaties, ademwerk en meer.

Liever eerst even inkijken?

Download dan het eerste hoofdstuk van ‘de Work-Life Revolutie’.