De ochtend – struggle of magie?

The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
De ochtend - struggle of magie?
/

Welkom bij the Wellbeing Workplace podcast. 

Stap met ons in de wereld van welzijn. Of het nu fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel is, en zowel op het werk als daarbuiten – jouw wellbeing kan werkelijk het verschil maken. Samen onderzoeken we alle ins en outs over wellbeing en delen we persoonlijke verhalen.  Luister mee en start vandaag nog jouw reis naar een leven vol betekenis en vitaliteit. Voor een leven vol leven.

In deze aflevering duiken we in de wereld van de ochtend: het moment van de dag dat voor de een magisch is en voor de ander een ware strijd. Wat maakt de ochtend zo bijzonder en hoe kunnen we het beste uit dit deel van de dag halen? 
 
We duiken in de dynamiek tussen partners waarbij de een een ochtendmens is en de ander juist niet. Bestaat er eigenlijk wel zoiets als een universele blauwdruk voor onze biologische klok? En hoe vind je, zelfs als je geen ochtendmens bent, die sprankel van magie in de vroege uurtjes?
 
We delen fijne rituelen om je dag mee te starten, maar ook onze persoonlijke ervaringen, tips en inzichten. Of je nu een vroege vogel bent of liever snoozed,  deze aflevering geeft je nieuwe inzichten en inspiratie om jouw ochtend op jouw eigen manier magisch te maken.

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht