De middag – struggle of magie?

The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
De middag - struggle of magie?
/

Welkom bij the Wellbeing Workplace podcast. 

Stap met ons in de wereld van welzijn. Of het nu fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel is, en zowel op het werk als daarbuiten – jouw wellbeing kan werkelijk het verschil maken. Samen onderzoeken we alle ins en outs over wellbeing en delen we persoonlijke verhalen.  Luister mee en start vandaag nog jouw reis naar een leven vol betekenis en vitaliteit. Voor een leven vol leven.

In deze aflevering duiken we in de wereld van de middag: het moment waar de een inkakt en de ander juist sneller in de flow komt. Wat maakt de middag zo bijzonder en hoe kunnen we het beste uit dit deel van de dag halen? 
 
We duiken in de theorie van de Aryuveda waarin we bespreken welke activiteiten passen bij het dagdeel van de middag, en welke activiteiten niet.
 
We delen onze persoonlijke ervaringen met de energie van de middag en delen tips en inzichten. Of je nu wel of niet van de middag bent of niet,  deze aflevering geeft je nieuwe inzichten en inspiratie om jouw middag op jouw eigen manier magisch te maken.

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht