De avond – struggle of magie?

The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
De avond - struggle of magie?
/

Welkom bij the Wellbeing Workplace podcast. 

Stap met ons in de wereld van welzijn. Of het nu fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel is, en zowel op het werk als daarbuiten – jouw wellbeing kan werkelijk het verschil maken. Samen onderzoeken we alle ins en outs over wellbeing en delen we persoonlijke verhalen.  Luister mee en start vandaag nog jouw reis naar een leven vol betekenis en vitaliteit. Voor een leven vol leven.

In deze aflevering duiken we in de wereld van de avond: waar de een vroeg naar bed wil en de ander een nachtbraker is. We bespreken hoe je de tijd voor je kan laten werken in plaats van tegen je.
 
We duiken net als bij de afleveringen ochtend en middag in de theorie van de Aryuveda waarin we bespreken welke activiteiten passen bij de energie van de avond, en welke activiteiten niet.
 
Kortom, we delen onze persoonlijke ervaringen en delen tips en inzichten. Hopelijk geeft deze aflevering geeft je nieuwe inspiratie om de avond op jouw eigen manier magisch te maken.

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht