Angst voor afwijzing

The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
Angst voor afwijzing
/

Welkom bij the Wellbeing Workplace podcast. 

Stap met ons in de wereld van welzijn. Of het nu fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel is, en zowel op het werk als daarbuiten – jouw wellbeing kan werkelijk het verschil maken. Samen onderzoeken we alle ins en outs over wellbeing en delen we persoonlijke verhalen.  Luister mee en start vandaag nog jouw reis naar een leven vol betekenis en vitaliteit. Voor een leven vol leven.

Duik met ons mee in deze aflevering waarin we het gaan hebben over de universele angst voor afwijzing. Waar komt deze angst vandaan?

We bespreken de twee manieren waarop we meestal reageren wanneer we bang zijn voor afwijzing. Manieren die meestal voor even werken, maar vaak ook niet. We geven ook praktische tips om effectiever met deze angst om te gaan, zodat je je niet laat tegenhouden om te doen wat je echt wilt. En we delen openhartig onze eigen ervaringen en angsten met afwijzing.

Luister nu en zet de stap naar een leven vol leven.

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht