#5 Tijs Berens – Meer betrokkenheid & duurzame verbetering op de werkvloer

The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
#5 Tijs Berens - Meer betrokkenheid & duurzame verbetering op de werkvloer
/

Welkom bij the Wellbeing Workplace podcast. 

De podcast waarin we onderzoeken hoe je beter voor jezelf en je collega’s kan zorgen op het werk. Voor meer mentale gezondheid, welzijn en vitaliteit.

In deze aflevering heb ik Tijs Berens te gast. Tijs is oprichter van Skill-Up. Hij helpt organisaties vooruitgang te boeken door middel van impactvolle verander-programma’s. Hij is gespecialiseerd in het vergroten van de medewerkersbetrokkenheid.

De belangrijke focus binnen zijn werk is gericht op het creëren van duurzame verbeteringen door de juiste gewoonten en systemen in te slijten, in plaats van het stellen van vaak eenmalige doelen.

Ik ga met Tijs in gesprek over wat in zijn ogen mentale gezondheid, vitaliteit en welzijn is, en hoe je hier invloed op kan uitoefenen. Voor zowel jezelf als je teamleden op werk. Zodat je burn-out kan voorkomen, werkstress kan verlagen en werkplezier verhoogt. 

 

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht