#4 Sebastiaan van Loenen – Ervaringsgericht leren en echt contact maken

The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
#4 Sebastiaan van Loenen - Ervaringsgericht leren en echt contact maken
/

Welkom bij the Wellbeing Workplace podcast. De podcast waarin we onderzoeken hoe je beter voor jezelf en je collega’s kan zorgen op het werk. Voor meer mentale gezondheid, welzijn en vitaliteit.

In deze aflevering heb ik Sebastiaan van Loenen te gast. Sebastiaan is van huis uit theatermaker en theaterdocent. Tegenwoordig zet hij deze kennis en vaardigheden in om trainingsprogramma’s te maken waarin de nadruk ligt op ervaringsleren. Volgens hem is dit dé manier om mensen bewust te maken van hun gedrag, gedachten en gevoelens.

Ik ga in gesprek over wat in zijn mentale gezondheid, vitaliteit en welzijn is en hoe je hier op kan sturen, voor zowel jezelf als je teamleden.
En ik bespreek de link tussen ervaringsleren en hoe dit kan helpen om het welbevinden te verhogen. Zodat je burnouts voorkomt, werkstress verlaagt en werkplezier verhoogt. 

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht