#3 Chantal Vrouwenvelder – Emoties, training en leiderschap

The Wellbeing Workplace Podcast
The Wellbeing Workplace Podcast
#3 Chantal Vrouwenvelder - Emoties, training en leiderschap
/

Welkom bij the Wellbeing Workplace podcast. 

De podcast waarin we onderzoeken hoe je beter voor jezelf en je collega’s kan zorgen op het werk. Voor meer mentale gezondheid, welzijn en vitaliteit.

In deze aflevering heb ik Chantal Vrouwenvelder te gast. Chantal is leiderschapstrainer, psycholoog, coach en teamcoach en daarnaast ook een bijzonder mens in mijn vriendenkring.

Wat Chantal uniek maakt is dat ze uitgerust is met een van de beste voelsprieten die je maar kunt hebben. Een kwaliteit die in mijn ogen essentieel is om mensen goed te kunnen begeleiden en beter sturing te geven aan mentale gezondheid, vitaliteit en welzijn op het werk.

Ik ga in gesprek over wat in haar ogen mentale gezondheid, vitaliteit en welzijn is en hoe je hier op kan sturen, voor zowel jezelf als je teamleden. Zodat je burnouts voorkomt, werkstress verlaagt en werkplezier verhoogt.  

Vond je deze podcast nou interessant en wil je meer weten hoe je meer kan leren sturen op het voorkomen van burn out en het verlagen van werkstress zodat het werkplezier vergoot wordt voor jou en je teamleden? Download dan ons ebook meer werkgeluk in no time. Of bekijk onze Well-being Leadership Course.

Meer podcast afleveringen beluisteren?

Deel dit bericht